Fără categorie
Scrie un comentariu

Facebook Workplace

Facebook a lansat la sfârșitul anului trecut o nouă versiune a ideii de socializare la locul de muncă. Workplace se adresează companiilor și este o rețea între angajați, prin care aceșta pot comunica, distribui informații și socializa în cadrul grupului de colegi. Testarea a durat mai mult de 20 de luni, timp în care s-au pus bazele acestei variante de mini-facebook, cu o caracteristică de bază – familiaritatea. Potențialul personalului este descoperint împreună cu munca în cadrul unei echipe, motiv pentru care peste 1000 de companii din toată lumea folosesc aplicația pentru accesibilitate și contactul strâns care unește și transmite ideea de prietenie între angajați.

Workplace by Facebook permite acțiuni care fac munca angajaților să fie una practică, prin ideea de a evolua împreună cu echipa și de a găsi metode de lucru inovative. Mai mult, întreaga organizație este conectată și, astfel, se creează ideea de unitate. News Feed-ul permite conversații la nivelul întregii companii, anunțuri și update-uri specifice grupului. Utilizatorii sunt conectați la noutățile firmei, primesc postări relevante pentru domeniul lor, accesibilitatea permițându-le un contact contiuu cu ceilalți colegi.

Prin această platformă, Facebook urmărește menținerea utilizatorilor și conturarea unui profil conectat la nevoile și preferințele lor, prin faptul că sporește vizualizarea de conținut informațional, știri, combaterea fake news și nevoi profesionale.

Workplace poate fi personalizat cu logo-ul firmei și alte elemente care permit un flux de informații destinate angajaților. Există o perioadă de probă de trei luni, gratuită, apoi prețurile încep de la 3$ / utilizator pentru companiile cu mai puțin de 1000 angajați. Pentru instituțiile educaționale și cele non-profit, acest serviciu este complet gratuit. Companii din diverse domenii au ales să ia parte la experiența Facebook Workplace,  printre care se numără Starbucks, Booking.com, Spotify, Danone, Virgin Atlantic sau ONG-uri din toată lumea. Orice este posibil dacă oamenii lucrează împreună, transmite workplace.fb.com . Idei, fotografii, evenimente ori știri, totul devine o colaborare unitară pentru angați.

Lasă un comentariu