Despre noi

D’Avantage Consult este agenția specializată în consultanță în relații publice, din Cluj Napoca. Ne ghidăm pe principiul “Some are born great, some achieve greatness, and some hire public relations officers.” Nu ezitați să ne contactați!

Tineri și neliniștiți, dornici de provocări, ași în relații publice (cu ghilimelele de rigoare) și devreme la serviciu, suntem o echipă căreia ii plac fructele, pardon fructificarea oportunităților pe care ni le oferiți. Nu avem aere de pr-iste, fițe de la șirul lung de premii pe care le-am afișat pe site sau atitudine de «capitală». Suntem pentru voi, oamenii din umbră care vă aduc afacerea în față.
Ne-am școlit destul, am furat meserie și de la alții mai buni, iar acum ne-am gândit că este timpul să vă arătăm ce ne poate capul. Știm că este greu să acordați un vot de încredere în vremurile astea, dar dacă considerați că în viața, ca și în afaceri, este nevoie, pe lângă multă munca și de un strop de nebunie și de aventură, dați-ne un telefon, un sms, un buzz pe mess,un LIKE, un add pe linkedin, sau haideți în vizită…

D’Avantage Consult = o echipă care dorește să demonstreze că profesionalismul, creativitatea, entuziasmul și dorința de a da tot ce este mai bun din tine sunt la fel de importante ca experiență și ca o reputație solida. Nu ne plac etichetele și prejudecățile. Credem în potențialul individual, motiv pentru care fiecare dimineață este o nouă provocare în echipa noastră. Nu exista idei bune sau greșite, ci doar sclipiri care se transforma în proiecte pentru clienții noștrii.
Primim reclamații și plângeri, dar nu ne deranjează nici aprecierile.

Misiune
Pentru clienții săi, D’Avantage își propune să ofere consultanță și servicii specializate pe relații publice, care să îi ajute în dezvoltarea business-ului și să crească vizibilitatea afacerii. Comunicarea și reputația sunt două elemente indispensabile fără de care o companie nu poate supraviețui în acest mediu concurențial. D’Avantage te ajută să cucerești publicul tău țintă, prin strategii creative, instrumente de comunicare eficiente și o atitudine orientată spre nevoile clientului.
Clienții noștri devin partenerii noștri, prin construirea unei relații de încredere și respect reciproc.

Valori
• Dedicare – Client service-ul este practicat la cel mai înalt standard pentru satisfacție deplină, chiar și atunci când sunt impuse exigențe
• Orientare pro-activa – pentru a găsi soluțiile potrivite și a nu face ceva doar de dragul de a fi făcut repede
• Incredere – cultivăm încrederea clienților noștri prin respectarea cu strictețe a termenelor limită și prin punctualitate
• Pasiune – ne implicăm cu pasiune în fiecare dintre proiectele noastre, tocmai pentru că din pasiune se naște ineditul
• Dinamism – suntem plini de optimism și energie tocmai pentru a fi pregătiți să abordăm original orice propunere
• Flexibilitate – caracteristica principala în fața provocărilor și mai ales în personalizarea serviciilor pentru fiecare client.

V-ați gândit vreodată cum să deveniți miliardari? Probabil ca da. Și noi. Însă e altă discuție.
Pentru orice solicitari legate de relații publice și comunicare, vă garantăm ca avem cele mai bune soluții.

Servicii
Relaţii publice – PR
PR online – web
PR event: concept – suport evenimente
Monitorizare automată a mijloacelor mass media prin portalul www.monitorizarestiri.ro
Media relations
Branding – identitate vizuală
Promovare imagine – servicii
Comunicare corporate – comunicare internă
Responsabilitate socială – CSR
Managementul crizelor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s