Despre PR
Scrie un comentariu

4 elemente ale PR-ului Online

De obicei, când aud de promovare în mediul online, majoritatea persoanelor se gândesc automat la rețeaua de socializare Facebook. Aceasta, este într-adevăr una din cele mai populare din lume, însa nu trebuie să vă opriți aici. PR-ul online însemnă inovație, creativitate și comunicare, iar pentru o mai buna vizibilitate în mediul digital, noi vă prezentăm cei 4 stâlpi ai relațiilor publice în mediul online.

Rețelele de socializare

Rețelele de socializare pe care le folosim noi în calitate de persoane fizice nu reprezintă totul. Pentru a ajunge mai eficient la publicul nostru țintă trebuie să ne extindem în cât mai multe canale. Cele mai populare sunt: Instagram, Twitter, Linkedin și Pintrest.

Influencers

În ziua de astăzi o metodă foarte eficientă de promovare o constituie persoanele care dețin un un blog și/sau un videoblog. Cu ajutorul acestora poți ajunge mult mai repede și ușor la publicul tău țintă, iar impactul este, cu siguranța, mult mai mare.

Ziarele online

Ziarele au fost încă de demult sursa de informare a cetățenilor, însă în zilele noastre cele mai populare sunt ziarele online. Acest instrument nu trebuie omis deoarece promovarea prin publicațiile online oferă mai multa credibilitate serviciilor sau produselor prezentate.

Blogul

Realizarea unui blog specific și personalizat dedicat companiei este un element important în promovarea produselor și serviciilor dvs. Acesta ajuta la fidelizarea clienților, deoarece arata și alta latura a companiei, una mai plăcută și mai caldă.

Noi credem ca acești 4 piloni ai PR-ului online sunt un „must have” dacă dorești să crești pe piață, atât în fața clienților, dar și în fața concurenței.

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s