Fără categorie
Comentarii 2

Cum se ridica stacheta unui eveniment?

Luna decembrie ne-a prins in plina febra a organizarii unui eveniment foarte important pentru comunitatea stiintifica romaneasca, dar si pentru noi, bineinteles: Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament.

Nu este primul eveniment medical organizat de D’Avantage Consult (am mai organizat congrese, conferinte si scoli de vara pe ginecologie, manageriind peste 1700 de participanti pe parcursul acestor actiuni), dar este primul care a depasit granitele conventionale ale organizarii acestui tip de evenimente, facand un pas inainte, din punct de vedere al procesului comunicarii cu participantii.

Acum, dupa ce apele s-au linistit si toata lumea e multumita (feedback-ul obtinut a fost unul extrem de flatant), vom trage o linie pentru a va prezenta cateva aspecte cu care ne mandrim.

Impreuna cu Asociatia Medisprof, am reusit sa starnim interesul participantilor si sa umplem toate locurile disponibile, respectiv 151 de participanti prezenti in locatie, cu toate ca a fost primul simpozion organizat de Medisprof.

Din dorinta de a evolua din punct de vedere al comunicarii cu participantii si al aspectelor tehnice ce stau la baza organizarii unui eveniment de acest gen, am ales o locatie care sa corespunda cerintelor noastre: dotari tehnice de ultima ora/ video wall-uri si plasme pe toata suprafata de desfasurare a simpozionului, eleganta amenajarii spatiului pentru a le oferi participantilor o experienta cat mai placuta, o locatie tip 2 in 1 – pentru a putea desfasura lucrarile stiintifice, pauzele de pranz/ coffee break dar si cina festiva, in acelasi loc, fara compromisuri de ordin estetic. Si am reusit.

Astfel, comparativ cu alte evenimente, in cadrul simpozionului organizat de Asociatia Medisprof, participantii s-au putut bucura de:

  • Prezentarile stiintifice transferate pe video-wall-uri si plasmele din locatie, la o rezolutie incomparabil mai buna decat cea oferita de un retroproiector, fara probleme pentru prezentarile tip power point, video sau alte formare selectate
  • Interactivitatea prezentarii produselor sponsorilor, sub forma unor spoturi de promovare ce au rulat non-stop pe peretele de plasme din sala de coffee break/ pranz – fapt care a eliminat existenta standurilor clasice, spatiul fiind mult mai aerisit si mai placut
  • De…gustarea de arta, respectiv o expozitie de arta in locatia evenimentului, pentru o nota de eleganta subtila si pentru delectarea simturilor celor ce aprecieaza lucrurile frumoase. In timpul cinei festive, expozitia tablourilor s-a transformat in licitatie, prezentata gratios si ingenios de dl. Sebesi Karen Attila (TVR).
  • Momente de socializare pe tot parcursul zilei: welcome coffee, 2 coffee break-uri, pranz, un moment de vin fiert cu scortisoara si ceai, dar mai ales cina festiva

Pe parcursul zilei, ne-am bucurat de prezenta mai multor personalitati din lumea medicala romaneasca: dl. dr. Adrian Udrea, dl. profesor dr. Florin Stamatian, dr. Andrei Ungureanu, dr. Bogdan Popovici, dr. Muresan Vasile, dr. Calin Dumitru, conf. dr. Dan Eniu, conf. dr. Angela Chiorean, conf. dr. Marcel Tantau, dr. Florin Graur, dr. Emoke Palyi – Kiss, prof. dr Nicolae Constantea, dr. Horatiu Branda, dr. Bogdan Micu, prof. dr Ioan Coman, dr Mihaly Zoltan, dr. Claudia Militaru si prof. dr. Rodica Cosgarea.

Astfel, am reusit sa organizam un eveniment cu participare gratuita pentru toti participantii dar in acelasi timp, am reusit sa ridicam stacheta in organizarea acestui tip de evenimente, prin noutatea mijloacelor de comunicare si a strategiei abordate. Am demonstrat ca se poate face mai mult, mai bine si mai frumos prin atentia la detalii.

Si pentru ca tot ne-am laudat, mai jos sunt cateva poze relevante:

Multumim tuturor celor cu care am colaborat si tuturor celor care si-au adus contributia pentru reusita acestui eveniment.

Multumiri speciale Asociatiei Medisprof.

Echipa D’Avantage Consult

Reclame
Această intrare a fost publicată în: Fără categorie

prin

Public Relations

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s