Cluj-Napoca, General, Marketing
Scrie un comentariu

Pasiune și dedicație la Raw Generation Expo, Cluj-Napoca

Proiectul Raw Generation Expo este unul cu tradiție, început acum 6 ani și este dedicat unui stil de viață sănătos. Evenimentul include o serie de întâlniri, expoziții și prezentări despre cum să îți îngrijești mintea, trupul și sufletul . Ligia Pop este top raw chef internațional și susține inițiativa unei vieți echilibrate, bazată pe mâncarea raw vegană, semințe, legume, fructe .

Ea este și organizatoarea expoziției Raw Generation Expo ce se desfășoară anual, din dorința de a convinge cum să împletim gătitul fără foc cu grija pentru sănătate .

În perioada 19-20 Noiembrie 2016, la Grand Ballroom de la Transilvania College au pășit pragul expoziției peste 1200 de persoane, avide consumatoare de trai sănătos . Prin multitudinea și varietatea produselor și serviciilor expuse , ediția a II-a Raw Generation Cluj-Napoca a atras atât clujeni, cât și persoane din județele apropiate precum Alba, Maramureș sau Bistrița Năsăud. Accesul a fost gratuit, iar doritorii au participat și la conferințele prezentate de medici nutriționiști, dieteticieni ori specialiști din diverse domenii. Informațiile prezentate, secretele dezvăluite, sugestiile și experiența împărtățită cu publicul au validat ideea unui Raw Generation Clujean de succes. Mai mult, pasionații de alimentație sănătoasă au fost în permanență curioși să afle mai multe despre ce înseamnă acest mod de viață .

Peste 40 de expozanți au împărtățit cu iubitorii stilulului raw vegan ori bio, rețete, și-au prezentat detaliat produsele și au conturat o colaborare deschisă pe parcursul zilelor de eveniment. Expozanții au fost foarte încântați de numărul mare de participanți, au discutat despre produse, beneficii și au împărtășit experiențe cu vizitatorii . Atmosfera a fost una destinsă, persoanele interesate de stilul de viață sănătos au vizitat toate standurile și au achizionat produsele dorite sau recomandate. Totodată, au putut degusta prajituri raw vegane sau alte produse puse la dispoziție special pentru ei și au avut acces la toate informațiile necesare. Interesul lor a crescut datorită schimbului de păreri cu expozanții, iar zâmbetul cu care plecau acasă era incomparabil. Printre produsele de mare interes aflate la expoziție, s-au numărat cele apicole, cărți, cosmetice, aparate casnice performante și o vastă gamă de servicii pentru îmbunătățirea calității vieții.

Raw Generation Expo Ediția a II-a Cluj-Napoca a fost un real succes și participanții s-au arătat foarte încântați de modul în care s-a organizat expoziția. Expozanții ne-au împărtășit că sunt nerăbdători să participe la viitoarele ediții și să divulge din beneficiile produselor bio cu pasionații de viață sănătoasă. Evenimentul a fost realizat cu sprijinul firmei D’Avantage Consult. Aceasta s-a ocupat de toate detaliile logistice și a avut grijă ca totul să se desfășoare în cele mai bune condiții. De asemenea, reprezentanții firmei au comunicat constant cu expozanții și vizitatorii. Vă puteți convinge despre cât de frumos a fost la eveniment pe site-ul Ligiei Pop www.ligiapop.com sau pe www.rawgenerationexpo.com .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s