Cluj-Napoca, Despre PR, General
Scrie un comentariu

Google +

În ceea ce privește internetul, acesta a provocat de-a lungul timpului schimbări în modul de operare al societăților. Una dintre cele mai importante schimbări, este în domeniul comunicării. Tot mai multă lume caută informații din surse considerate de către ei agreabile, folosind din ce în ce mai mult mediul online. Indivizii nu sunt receptori pasivi ai informațiilor, iar internetul le permite să fie activi și să aleagă ce site-uri să consulte. În prezent Google știe ceea  ce ne „dorim”, și de aceea prin intermediul accesoriilor sale ne pune la dispoziție o gamă largă de informații și aplicații.

Google+ este o rețea de socializare dezvoltată de compania americană Google. Serviciul a fost lansat la data de 28 iunie 2011 în test, cu acces pe bază de invitație, și a fost lansat public la 20 septembrie 2011. Google+ face parte din fenomenul denumit Web 2.0 și este considerat a fi un răspuns din partea Google Inc. la rețeaua de socializare Facebook. La 22 septembrie 2011 Google+ înregistra peste 43 de milioane de utilizatori. În  2012, cel mai urmărit profil de pe Google+ este cel al lui Mark Zuckerberg, cofondator al lui Facebook.

google_plus_icons

Google+ are la bază contul dvs. de Google.  La fel ca celelalte rețele de socializare și la Google+ trebuie să se realizeze o bază de date cu contactele dvs. După ce ați realizat baza de date, aveți posibilitatea să vă alăturați anumitor cercuri de interese diferite (știri, sport, sănătate etc.). Google+ vă ajută să vă conectați la alții cu opțiunea „Comunități”. Aveți posibilitatea de  a posta fotografii, video, mesaje și actualizări de stare pentru comunitățile curente sau de interes.

Un profil de Google+, este un cont public al unui utilizator care este atașat la mai multe proprietăți Google. Aceasta include elemente de bază de rețele sociale, cum ar fi o fotografie de profil, fotografie fundal, locul de muncă și istoricul studiilor, interese și o zonă pentru a posta actualizări de stare.

Prin intermediul Google +  puteți partaja fotografii și noutăți cu prietenii, să vă conectați la chat, să urmăriți activitățile prietenilor dvs. Google+ se diferențiază de Facebook și prin faptul că folosește în loc de „add friend” și „ like”, „cercuri” și „1s+”. Din punctul de vedere al lui Giles Pettipher, un inginer din Trinidad, „Facebook și Google sunt două lucruri complet diferite pentru mine”. „Facebook este o modalitate de a interacționa cu prietenii și familia. Google+ este un mod de a găsi conținut de interes și idei fascinante”.

În timp ce Facebook acceptă conexiuni personale, Google+ le favorizează pe cele intelectuale. De aceea sfatul nostru pentru clienții noștri, este utilizarea atât a rețelei Facebook, cât și Google+ pentru a combina cu succes cele două părți importante, cele personale și cele profesionale.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s