Despre PR, Revista cu PeRe
Comentarii 2

Un început de an aglomerat

too-busy
Ne cerem scuze că nu am mai postat pe blog de ceva timp, însă ultima perioadă a fost destul de aglomerată pentru noi: am întâmpinat noi provocări, am legat noi prietenii, am trecut şi prin “divorţuri” și am avut parte chiar și de schimbări în echipa noastră, astfel că nu v-am putut ține la curent cu tot ce se întâmplă.  
             

Dar acum, vă spunem din nou Salut!, prilej cu care vă invităm să citiți şi numărul 2 al Revistei cu PR, care vorbește din experiența noastră acumulată în domeniul relațiilor publice. Cel de-al doilea număr al revistei promite articole interesante despre organizarea evenimentelor, trendurile anului 2014 în PR, campaniile de comunicare prin SMS, customer care, atragerea sponsorizărilor pentru o campanie sau un ONG, dar şi articole “incendiare” (cum le-ar numi colegii de la tabloide), pe care vă lăsăm să le descoperiţi singuri.Articolele pot fi citite pe wwww.revistacupr.wordpress.com, iar revista în format online poate fi descărcată de aici, aşa că Enjoy!

Începând cu luna februarie ni s-a alăturat o nouă colegă, la fel de entuziastă și pasionată de domeniul PR-ului ca și noi, dornică de cunoaștere și încântată de noile activități, iar cu acest prilej echipa D’Avantage îi urează Soniei un călduros “bun venit” şi mult succes în toate proiectele viitoare.

Se anunţă un an special, încărcat și plin de evenimente pentru noi, mai ales că împlinim 10 ani de existenţă, iar în acest sens dorim să vă anunțăm că în curând vom redeschide oportunitățile de internship pe davantage.wordpress.com. Așa că, dacă sunteți ineresați, urmăriți-ne în continuare pentru detalii și pentru șansa de a colabora cu noi la evenimentele dinamice din acest an.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s