Fără categorie
Scrie un comentariu

Primavara medicală

Lista proiectelor pentru 2013 a continuat cu trei evenimente medicale, de care suntem extrem de mandri, datorita complexitatii, amplorii si importantei lor. Cele sase luni de munca investite in realizarea lor si-au primit rasplata in mesajele de multumire si apreciere primite din partea clientilor nostri.

Trei evenimente in trei domenii de activitate medicala diferite (oncologie, perinatologie si medicina traditionala chineza), peste 700 de participanti din Romania, oficialitatile locale si un grup impresionant de specialisti veniti din strainatate, au fost prioritatile noastre pana in ultima clipa. A fost pentru noi o provocare si o reala placere sa punem cap la cap fiecare detaliu al organizarii, sa ne ocupam de clienti, de promovare, sponsori, invited speakeri, participanti, furnizori sau entertaineri; sa gasim locatia perfecta, meniul potrivit, designul sau cuvintele cele mai sugestive care sa puna in valoare fiecare eveniment.

IMG_2104 IMG_2103 IMG_2102

Inaugurarea noului sediu Medisprof a fost o metoda ideala de a aduce la cunostinta specialistilor in oncologie si a cetatenilor alternativa pe care clinica privata o ofera pe piata medicala in judetul Cluj si in Transilvania.  Managerii spitalelor clujene, medicii oncologi din tara, membrii ai presei si oficialitatile locale au petrecut o dupa amiaza in incinta clinicii, avand astfel ocazia de a se familiariza cu tehnologia medicala de care dispune clinica si de metodele de tratament pe care le promoveaza. Primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, a fost cel care a oficializat deschiderea evenimentului, iar domnul doctor Adrian Udrea, medic primar oncolog, a prezentat in discursul sau aparatura moderna si facilitatile pe care Medisprof le pune la dispozitia pacientilor. In rest, atmosfera selecta, muzica discreta, decorul festiv si specialitatile culinare deosebite au fost suficiente pentru a garanta reusita momentului.

imaginea 2

imaginea 1

Cel de–al X-lea Congres de Medicina Perinatala si  the 5-th Romanian Ian Donald Course, au reprezentat adevarata provocare a lunii mai pentru echipa D’Avantage. Sase sute de participanti, peste 20 de  sponsori, mai mult de zece furnizori de servicii si un grup de invitati din SUA, Japonia, India, UK au fost elementele cu care am jonglat intens timp de patru zile in salile de conferinta ale Hotelului Napoca. Specialisti in obstetrica-ginecologie si neonatologie, precum si rezidenti la aceste specializari au venit din toata Romania pentru a participa la lucrarile congresului de perinatologie organizat de prof dr. Florin Stamatian, sef al sectiei de ginecologie la Spitalul Judetean de Urgenta din Cluj-Napoca, in colaborare cu ARMP. Scopul a fost atins, companiile farmaceutice si-au promovat produsele, invited speakerii au impartasit din experienta lor medicilor din Romania, fosti colegi de facultate au avut ocazia sa se revada si sa petreaca o jumatate de saptamana impreuna, iar noi am avut onoarea sa fim in preajma unor oameni deosebiti.

Am incheiat luna mai cu un congres special, organizat in colaborare cu SRMTC, pentru pasionatii si practicantii de medicina traditionala chineza.  Medici din toata tara au venit sa invete timp de trei zile  alaturi de un specialist venit din Canada tehnici de acupunctura si terapii alternative in combaterea bolilor omului modern.

photo (4)

Reclame
Această intrare a fost publicată în: Fără categorie

prin

Public Relations

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s