Despre PR
Scrie un comentariu

Sărbătoare câmpenească

Suntem deja la jumatatea lui 2013 si inca nu am apucat sa va povestim despre proiectele agentiei din aceasta primavara. Acesta este un semn bun, deisigur, pentru ca am fost ocupati cu organizarea unor evenimente deosebite, despre care abia asteptam sa scriem pe blog. Si pentru ca acum avem timp sa ne tragem sufletul, le vom lua pe fiecare in parte si va vom impartasi cate ceva despre experientele noastre.

Primul proiect a fost unul care a avut ca scop relaxarea, voia buna si petrecerea unei duminici intr-un cadru rural deosebit, undeva in mijlocul unei “mari” de stuf, in comuna Sic, judetul Cluj. Clientul nostru a fost Asociatia Ecotransilvania, pentru care am organizat “Sarbatoarea Stufului”, un eveniment care sa aduca la cunostinta publicului importanta zonelor de stufaris care acopera o suprafata considerabila in Bazinul Fizesului si care adapostesc o flora si o fauna impresionante.

A fost o placere pentru noi sa punem cap la cap cateva activitati tipice pentru aceasta zona, pentru a oferi localnicilor un prilej de sarbatoare si turistilor o lectie interactiva de cultura generala despre obiceiurile si secretele locului: un tur ghidat de stufaris, un moment de echitatie pentru copii, cateva ateliere pentru confectionat palarii si un acoperis din stuf, precum si un spectacol folcloric in toata regula cu invitati din cateva comune invecinate.

Ne-am ocupat cu atentie de fiecare detaliu al intregii zile, de la promovarea in mediul online si offline, la aranjarea pietei si a scenei – décor si sonorizare, contractarea de furnizori pentru catering, echitatie, constructia acoperisului de stuf, confectionarea de palariute specific sicane (pe care le-am oferit cadou copiilor), colaborarea cu autoritatile, cu ansamblurile de dansuri folclorice, cantaretii de muzica populara, moderatorii si presa care a fost prezenta, pana la apectele tehnice ce tin de delimitarea spatiului sarbatorii, de masuri medicale, de paza si protectie sau de igiena.

In afara de o jumatate de ora inoportuna in care ploaia aproape ne-a stricat toate planurile, duminica de 12 mai a fost asa cum speram impreuna cu cei de la Asociatia Ecotransilvania, insorita, muzicala si sarbatoreasca.

ImagineImagineImagineImagine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s