Fără categorie
Comentariu 1

Teambuilding Berlin-Wroclaw-Varsovia

Inainte de sarbatorile de iarna, echipa D’Avantage Consult a avut ocazia sa se bucure de un teambuilding de neuitat. Dupa un an plin si nenumarate proiecte desfasurate de-a lungul anului, ne-am relaxat timp de cateva zile intr-un citybreak in Berlin, Wroclaw si Varsovia.

Cu cateva zile inainte de Craciun am pornit entuziasmati catre Budapesta si in cateva ore am aterizat in Berlin. Berlinul e incantator in luna decembrie, imbracat de sarbatoare. Am vizitat, intai, Alexander Plaz unde era organizat targul de Craciun. Intr-o atmosfera de poveste, cu luminite si concert de colinde pe fundal, am mancat wurst si am baut vin fiert. Am facut apoi, un scurt tur al orasului pana in Pariser Plaz, unde am admirat Branderburger Tor, monumentala poarta care in timpul Razboiului Rece facea parte din Zidul Berlinului. De la caderea Zidului Berlinului, Poarta Brandenburg a devenit simbolul Berlinului reunificat.

Dupa shooting-ul foto cu poarta si bradul impodobit ne-am indreptat catre Polonia (intre noi fie vorba, am resimtit trecerea de pe autostrada nemteasca prin zdruncinaturile de pe cea poloneaza). Wroclaw, in schimb, este un oras cochet, cu un farmec aparte. Am vizitat centrul vechi si targul traditional de Craciun, dar nu ne-am putut abtine de la o mica sesiune de shopping, astfel ca am luat la pas si doua dintre centrele comerciale ale orasului.

Seara am participat la party-ul de Craciun MerlinX, organizat intr-o tematica greceasca. Mancare a fost din belsug: bars polonez, fructe de mare, souvlaki, salata cu feta si icre – festin pentru unii, saracie pentru altii, pentru ca in drum spre club unii colegi au insistat sa oprim pe la McDonald’s sa “alimentam”. La Paparazzi Club am petrecut toata noaptea in stil polonez, pe muzica…romaneasca – nu au putut lipsi piesele Innei si ale Celiei. A doua zi am pornit catre Varsovia, iar sfarsitul lumii (22 decembrie 2012) ne-a prins in tren, pe unii dormind, pe altii admirand meleagurile poloneze. Varsovia ne-a primit cu un frig pe care greu vi l-ati putea imagina (cand ne plangem de frig in Cluj, ne amintim de frigul din Varsovia si ne simtim binecuvantati). Oricum, chiar si iarna Varsovia este o capitala care ne-a incantat.

Dupa ce era sa pierdem trenul catre aeroport si dupa o goana prin aeroport, am reusit sa decolam la timp catre meleagurile noastre autohtone.  Nu ne-am intors la Cluj cu mana goala, am adus cu noi vederi, ciocolata, nelipsitii magneti de frigider, carnati si bere poloneza (pentru degustat, doar, pentru cei dragi noua). Mai jos, puteti vedea si voi o parte din experienta noastra din teambulding (bineinteles cenzurata 🙂 ).

Echipa D’Avantage Consult

DAV 9 DAV 2 DAV 3 DAV 4 DAV 6 DAV 10 DAV 1 DAV 5 DAV 7

Această intrare a fost publicată în: Fără categorie

prin

Public Relations

1 comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s