Fără categorie
Comentarii 2

O echipa, trei evenimente

Dupa o vacanta de iarna binemeritata, 2013 ne gaseste in aceeasi formula increzatoare, cu obiective si planuri marete. Nu putem incepe, insa, anul 2013 fara a sintetiza activitatea noastra bogata din ultima luna a anului trecut.

Luna decembrie a fost una de foc pentru echipa D’Avantage Consult. Am avut ocazia sa implementam proiecte total diferite pentru niste clienti tare dragi noua. Ne-am impartit pentru a putea gestiona un curs pentru asistentii medicali, o petrecere de Craciun si un simpozion medical international.

Primul dintre evenimente a fost cursul dedicat asistentilor medicali „Prevenirea infectiilor nosocomiale: notiuni de baza pentru practica medicala”, organizat de catre Asociatia Medicala Medisprof in parteneriat cu Catedra de Epidemiologie UMF Cluj. Asistentii medicali din Cluj-Napoca au avut posibilitatea sa isi actualizeze cunostintele prin intermediul prezentarilor unor adevarati specialisti in domeniu, intr-un cadru placut oferit de centrul de conferinte al hotelului Topaz. Echipa D’Avantage Consult s-a ocupat de partea logistica a evenimentului.

A urmat, apoi, petrecerea de Craciun organizata pentru angajatii Aegon Cluj-Napoca. Am incercat sa intram si noi in spiritul sarbatorilor: coarne si nas de ren, caciulite de Mos Craciun, tinute festive la care nu au lipsit accesoriile de Craciun, o gala de decernare a premiilor Oscar in Aegon. Momentul cel mai indragit al serii a fost recitalul sustinut de Aminda si trupa Hazard care au destins atmosfera. Colegi si prieteni, dans si buna-dispozitie, cadouri sunt cuvintele care caracterizeaza cel mai bine seara festiva ce a avut loc la Hotel Golden Tulip Ana Dome. Am imbinat si noi munca si relaxarea, bucurandu-ne alaturi de angajatii Aegon de o seara speciala.

In 14 decembrie a avut loc ce-a de-a doua editie a simpozionului pe teme oncologice organizat de catre Asociatia Medisprof. Asa cum am obisnuit inca de la prima editie, evenimentul s-a remarcat printr-o abordarea moderna: transpunerea traditionalului stand de prezentare al sponsorilor intr-o metoda noua si moderna, video-wall-uri, plasme mobile si ecrane de proiectie. Hotelul Belvedere a gazduit peste 120 de participanti din diverse specializari medicale si 12 Invited Speakeri de renume national si international (din Romania, Franta si Germania). Simpozionul a atras 2 parteneri si 16 sponsori carora le multumim pentru suportul acordat. Invitatii au beneficiat si de o portie de arta: recitalul trupei Glass Fish si expozitia cu vanzare a unei colectii personale de rame si tablouri.

Aceste trei evenimente au incheiat un an fructuos pentru agentia noastra. Le multumim clientilor nostri, colaboratorilor si furnizorilor pentru sprijinul acordat si speram in proiecte cat mai frumoase si in 2013.

Echipa D’Avantage Consult

Mai jos regasiti cateva poze de la evenimente.

ImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagineImagine

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s