General
Scrie un comentariu

Prima conferinta internationala ”Travel Tech Conf. & Expo 2012”

In data de 10 octombrie 2012 la Cluj Napoca s-a desfasurat prima conferinta internationala din Europa de Est care abordeaza tehnologia in turism. D’Avantage Consult s-a ocupat de organizarea acestui eveniment care se doreste a deveni o traditie in Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc la centrul de conferinte Grand Hotel Italia, intr-un cadru modern si placut.

Valoarea  evenimentului a fost redata, in primul rand, de participarea unor Invited Speakeri apreciati la nivel international. Ne-au incantat cu prezenta lor: Bernie O’Brien (Travelport – Marea Britanie), Bart Hemmer (NetMatch – Romania), Rochard Gebert (AAGLAND GmbH & Co. KG – Germania), Razvan Antoni (Amadeus – Romania), Linda Griffin (Athénée Palace Hilton Bucharest – Romania), Botond Kadar (Neckermann – Romania), Daniel de Carvalho (Wizz Air Group – Ungaria), Bernd Nawrath (Sabre – Germania), Alessandro Andreucci (Idee per viaggiare – Italia), Stephan Bosman (Zoover – Olanda), Thomas Berdowski (Merlin.X – Polonia), Raluca Vasilescu (Business Experts Alliance – Romania).

Ne-am bucurat de prezenta a peste 240 de specialisti din domeniul turismului. Am avut ca si oaspeti reprezentanti din toata tara ai unor agentii de turism, hoteluri, turoperatori, companii aeriene, marketeri si dezvoltatori web. Acestia au avut ocazia sa se puna la curent cu cele mai noi informatii din domeniul travel si sa ia contact direct cu reprezentanti ai unor companii de top de la nivel national si international. Conferinta a fost organizata in parteneriat cu doua dintre cele mai importante institutii care sprijina dezvoltarea turismului autohton: ANAT (Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism) si FPTR (Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc).

Pentru organizarea acestei conferinte ne-am propus sa trecem de barierele conventionale impuse, de obicei, in cazul unor asemenea evenimente. Astfel, am inlocuit traditionalele standuri ale sponsorilor cu spatii mai interactive –dedicated area- dotate la cele mai inalte standarde, care sa favorizeze interactionarea si incheierea de noi colaborari si parteneriate. Totodata, invitatii au avut ocazia de a initia adevarate shooting-uri foto in fata centrului de conferinte, unde au fost amplasate trasurile electrice aduse din Germania, pe care au putut sa le si testeze. Prezentarile stiintifice au fost urmate de sesiuni de Q&A intr-un decor special, asemanator unui platou TV, lucru ce a facilitat discutiile libere dintre speakeri si public, dand o nota de relaxare si confort. Si pentru ca tehnologia a fost tema principala a evenimentului, de la aceasta conferinta nu puteau lipsi cele mai moderne echipamente si sisteme audio-video. Totodata, participantii au beneficiat de posibilitatea traducerii simultane prin casca.

Pentru ca orice eveniment care se respecta se incheie cu un party, organizatorii si invitatii au avut parte de divertisment si muzica buna pana in zori la Diesel – Club & Lounge. Travel Tech Party a oferit ocazia socializarii intr-un spatiu mai destins si relaxat, dar bineinteles ca, asa cum ne place noua sa spunem, “Ce se intampla in Diesel, ramane in Diesel!”.

 

Echipa D’Avantage Consult multumeste tuturor celor care au contribuit, in vreun fel, la succesul evenimentului: moderatorul Cristi Grindean, echipa tehnica, echipa de design si decor, colegele noastre de la secretariat, echipa de la Grand Hotel Italia. Totodata, multumim sponsorilor si partenerilor acestui eveniment, invitatilor si participantilor, pe care ii asteptam si in 2013 la Travel Tech Conf&Expo.

 

Va invitam sa rasfoiti virtual revista conferintei Travel Tech 2012!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s