Fără categorie
Scrie un comentariu

PR pentru PR

Am inceputul anul 2012 in forta, astfel ca ne-am hotarat sa demaram o mini-campanie de PR pentru PR si sa postam in aceasta saptamana cateva impresii ale unor studenti ce si-au efectuat stagiul de practica la noi. Acestia au avut ocazia de a participa, alaturi de D’Avantage, la organizarea Simpozionului „Abordarea multidisciplinara in cancer”, invatand care sunt etapele organizarii unui eveniment si care sunt problemele reale cu care se pot confrunta intr-o asemenea situatie.

2 Saptamani in D’Avantage Consult

 Buna!

Ma numesc Rus Andreea, sunt studenta in anul III la Facultatea de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, specializarea Comunicare si Relatii Publice. As vrea ca, in randurile ce urmeaza, sa va povestesc si voua despre experienta celor 2 saptamani de practica petrecute in agentia de PR D’Avantage Consult.

Acum o luna mi s-a oferit posibilitatea de a concura pentru obtinerea unui stagiu de practica in cadrul D’Avantage Consult. Cu mari emotii am mers la interviu, dupa care spre fericirea mea, am primit “e-mailul pozitiv”, care ma anunta ca am primit unul din locurile puse la bataie. 😀 Acesta era doar inceputul unei experiente despre care inca nu aveam nici o idee cum va decurge.

Inca din prima zi am avut posibilitatea de a cunoaste echipa D’Avantage, o mana de oameni amabili, devotati muncii lor si incarcati cu energie pozitiva. Am fost placut surprinsa sa observ ca la locul de munca poate exista un mediu de lucru atat de primitor, in care nu isi au locul ierarhia si neincrederea.

Pot spune ca urmatoarele zile au decurs atat de firesc, am invatat lucruri noi, am corectat erori vechi si am simtit ca pot contribui cu cat de putin pentru a usura munca celorlalti.

Acest stagiu de practica a insemnat in mare parte participarea la organizarea si desfasurarea Simpozionului Intermedical”Abordarea multidisciplinara in cancer. Noi modalitati de tratament.”, eveniment ce a avut loc in data de 9 decembrie. Am fost foarte curioasa sa aflu si sa observ cum se organizeaza un eveniment de o asemenea amploare. Atat demersurile acestui eveniment, cat si ziua de desfasurare au fost niste ”exemple vii” de munca de PR, niste exercitii care m-au antrenat ca viitor consultant in relatii publice.

Consider ca, atat eu cat si ceilalti practicieni, am fost norocosi ca i-am putut ”exploata” pe tutorii nostri care ne-au oferit informatii folositoare si ne-au incurajat la tot pasul sa punem intrebari, la care am primit intotdeauna un raspuns substantial.

Inainte de a incheia vreau sa va spun ca ma bucur ca am aflat de aceasta oportunitate de practica si ca am aplicat pentru ea, deoarece aceasta experienta a fost unica pentru mine, una pe care as repeta-o oricand. Spre deosebire de facultate, aici am obtinut un plus considerabil de informatii care sunt de ordin practic, am aflat cum actionezi ca specialist in PR in situatii reale, dincolo de carti si studii de caz.   

De asemenea ma bucur ca am avut oportunitatea de a cunoaste echipa D’Avantage, niste oameni pentru care am numai respect si admiratie, carora le sunt recunoscatoare pentru cunostintele pe care mi le-au impartasit si cu care as fi foarte fericita sa mai colaborez in viitor. 

Multumesc D’Avantage Consult!”

 

Reclame
Această intrare a fost publicată în: Fără categorie

prin

Public Relations

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s