Business, Despre PR, Economic, General, Management
Scrie un comentariu

PR nemtesc

Am pornit pe drumul spre congresul FVW de la Koln concentrandu-ma pe subiectul tehnologiei in turism prezentat drept topic al intalnirii. Trecand peste imaginea unei tari foarte frumoase (fusesem de multe ori in DE insa la nivel de city – acum am mers cu trenul mai bine de 200 de km intre orase) am gasit un Koln vivace, plin de turisti si un Dom impozant (dupa parearea mea locul doi in topul celor mai frumoase catedrale gotice).


Evenimentul FVW este de fapt o intalnire anuala a oamenilor din turismul german pentru a discuta despre tehnologii noi, marketing si PR in bransa lor. Aflat la a 13-a editie, congresul FVW de la Koln a reunit prezentari de exceptie ale unor nume mari sau specialisti de renume: www.fvw-kongress.de

In acelasi timp insa evenimentul a fost o noua dovada de rigurozitate aplicata in PR, de catre nemti. Inscrierea anterioara a participantilor, prezentarea la congress, numele speakerilor si titlurile lucrarilor, prezenta la eveniment a firmelor cu standuri, toate s-au facut in idea de continua informare a participantilor asupra tuturor aspectelor necesar a fi retinute, astfel incat la finalul evenimentului oricare dintre acestia sa poata identifica ROI-ul. E drept ca in tara noastra nu gasesti multe locatii care sa fie acceptabile pentru un astfel de eveniment, e drept si ca sunt putini furnizori care au tehnica necesara pentru a ridica, ipotetic vorbind, un eveniment la nivelul celui de la Koln, insa cu siguranta nivelul PR-ului de acolo il atingem.

Grusse,
Dan

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s