1
Scrie un comentariu

Primavara! Din presimtire in devenire…1 martie!

Daca pana mai ieri vedeam, prin gerul unei iernii indelungate, primele buchete de ghiocei care se vindeau la colt de strada, azi simturile sunt rasfatate de o explozie florala. 1 Martie aduce bucuria primaverii si pe plaiurile mioritice, atat prin temperaturile usor crescute, dar si prin celebrarea a Femeii.
Felicitarile, buchetele de flori si martisoarele sunt neuitatele  autuuri utilizate de barbati pentru a aduce un zambet si o recunostinta reprezentantelor sexului feminin. Chiar daca aceste mici simboluri sunt de origine traditional-mioritica, comerciantii incearca sa suprinda primavara in idei cat mai originale, elemente care se pot observa in targurile home-made din centrele marilor orase.
Iar pentru a ne bucura deplin de aceste zile insorite, indiferent de nationalitate, sex,rasa, religie sau afinitati politice putem sa ne proiectam mintal un simplu ,,cum ar fi fost daca nu ar exista sarbatoarea primaverii ?’’… Las imaginatia sa raspunda la acest exercitiu, bucurandu-ma in acelasi timp, in mod paradoxal, de realitatea unei primaveri placute.

Dan Vladea
Managing Partner
D’Avantage Consult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s