Business, Cluj-Napoca, Despre PR, Economic, General, Management
Comentariu 1

5 ani de PR în Cluj Napoca

D’Avantage Consult se numără printre puţinele agenţii de relaţii publice din Transilvania care se dedică exclusiv promovării comunicării prin intermediul relaţiilor publice, susţinând afirmaţia că o bună comunicare prin intermediul relaţiilor publice constituie un avantaj pe o piaţă competitivă. Mai mult decât atât, de 5 ani de când există pe piaţa locală, colaborând cu agenţiile de PR la nivel naţional, D’Avantage oferă suport în desfăşurarea evenimentelor din provincie. Încredea pe care o acordă clienţii şi respectarea întru totul a îndatoririlor asumate ca agenţie specializată în PR, a poziţionat D’Avantage ca furnizor de servicii profesioniste. „Astăzi împlinim 5 ani de când existăm pe piaţa relaţiilor publice din Transilvania şi suntem mândri că am ajuns aici, reuşind să aducem un plus de valoare PR-ului profesionist din Cluj Napoca. Relaţiile de durată pe care le avem cu clienţii şi colaboratorii nostri, atât de necesare în cazul PR-ului, sunt dovada atenţiei, dedicării şi entuziasmului pe care le abordăm şi acordăm în cazul fiecărui proiect, indiferent dacă bugetele alocate comunicării prin relaţii publice au crescut sau au fost afectate de situaţia economică generală. Suportul logistic şi consultanţa locală se dovedesc adesea a fi profitabile chiar şi pentru clienţii de talie naţională şi mult mai productive dacă se face corelaţia buget – rezultate” afirmă Andreea Coţop, PR Manager la D’Avantage.

„Pentru relaţiile publice din „provincie”, aşa cum sunt adesea privite, lucrurile merg într-o direcţie favorabilă, câştigăm teren puţin câte puţin. În cazul D’Avantage am înregistrat o creştere cu 17% a cifrei de afaceri în primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeaşi perioadă a anului trecut. Deşi se manifestă un interes ridicat pentru relaţii publice şi pentru utilizarea tuturor avantajelor pe care le includ serviciile de PR, estimăm pentru cel de-al doilea semestru al anului în curs o temperare a acestei creşteri pe fondul unei situaţii economice nu tocmai favorabile în actualul trimestru. Clienţii sunt receptivi la necesitatea unei comunicări eficiente însă nu dispun de bugetele pe care şi le-ar dori” a adăugat PR Managerul D’Avantage. „Pentru a preîntâmpina aceste neajunsuri, am identificat noi servicii de comunicare ce aduc un plus de profitabilitate. Mai mult, pentru a fi mai aproape de nevoile clienţilor şi pentru a le putea oferi informaţiile necesare creşterii vizibilitaţii lor, derulam un proces de reorganizare a comunicării online prin modificarea site-ului şi a prezenţei noastre pe internet” a afirmat Andreea Coţop.

„În ciuda unor previziuni sumbre care se vehiculează pe piaţa locală şi a unor contracţii înregistrate aici, cu precădere în trimestrul trei, estimăm o uşoară creştere anuală în medie de 5 până la 6 % pentru 2009 faţă de 2008, pe fondul alocării unor bugete de comunicare mai ridicate în trimestrul patru, respectiv pentru finalul de an ” a concluzionat PR Managerul D’Avantage.

1 comentariu

  1. Da’ de ce aveţi un blog pe site (la carwe nu se poate comenta) şi un blog pe wordpress (la care da)?

    Şi aş mai avea întrebări.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s