Business
Scrie un comentariu

Ian Donald şi ARMP la Cluj

teoÎn perioada 1-4 iulie 2009 Cluj Napoca va fi gazda a două evenimente medicale de excepţie: a III-a ediţie a Şcolii Ian Donald în România şi al VIII-lea Congres de Medicină Perinatală. Manifestările sunt organizate de către Asociaţia Românâ de Medicină Perinatală şi se vor desfăşura în sediul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor al Universităţii Babeş – Bolyai.

Şcoala Ian Donald, desfăşurată în perioada 1-2 iulie, se adresează practicienilor cu experienţă în diagnosticul cu ultrasunete care doresc să se pună la curent cu noutăţile sonografice din domeniul obstetricii şi ginecologiei. Participanţii la eveniment vor aborda teme referitoare la sarcina multiplă şi cordul fetal. Congresul Naţional de Medicină Perinatală, desfăşurat în perioada 2-4 iulie, aduce în atenţia celor interesaţi teme precum diabetul şi sarcina. Invitaţii la aceste evenimente medicale vor avea ocazia să ia parte la sesiuni plenare, la sesiuni de prezentări orale, precum şi la simpozioane satelit.

Cele două manifestări medicale sunt de interes pentru specializări precum ginecologie, obstetrica, neonatologie, diabetologie şi pediatrie. Numărul estimat de organizatori este de aproximativ 800 de participanţi, la care se adaugă invitaţi de renume din lumea medicală naţională şi internaţională.

Pentru detalii complete click aici.

Teodora Madar
PR Account Executive
D’Avantage Consult

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s